LakeusRekry.fi

Kirjanpitäjä

Ilmajoen Yrityspalvelu Oy

 

Ilmajoen Yrityspalvelu Oy on yli 30 vuoden historian omaava vakavarainen, kasvava ja kehittyvä tilitoimisto. Toimimme Ilmajoella uusissa toimitiloissa kahdeksan vahvan ammattilaisen voimin. Panostamme hyvään työilmapiiriin, osaavaan henkilökuntaan sekä joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikissa yrityksen talouteen liittyvissä asioissa. Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen. Tutustu tarkemmin www.kate-laskenta.fi.

 

 

Toimintamme kasvaessa haemme kehittymishaluista

KIRJANPITÄJÄÄ

 

Päätehtävänäsi on vastata yritysasiakkaiden kirjanpitotehtävistä, tilinpäätöksistä, kuukausiraportoinnista ja asiakaspalvelusta. Myös palkkahallinnon tehtävät ovat mahdollisia osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtäväkuvasi määräytyy osaamisesi perusteella. Hoidat sinulle nimettyjä asiakkuuksia itsenäisesti ja teet tiivistä yhteistyötä muun tiimimme sekä asiakkaiden kanssa.

 

Olet jo valmis ammattilainen tai kehittymässä alan osaajaksi. Sinulla on jo kokemusta taloushallinnon tehtävistä, mielellään tilitoimistoympäristöstä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on osaamista/ kiinnostusta sähköiseen kirjanpitoon. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun kantamiseen sekä vastaat aktiivisesti asiakkaiden yhteydenottoihin. Osallistut mielelläsi myös tiimin yhteisiin hetkiin ja haluat kuulua porukkaan.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-       soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta

-       muutaman vuoden kokemusta kirjanpitotehtävistä

-       tilinpäätösosaamista

-       asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja

-       toimistosovellusten osaamista ja kykyä oppia taloushallinnon ohjelmistoja

 

Tarjoamme vastuullisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään osaamistasi, ammattitaitoisen ja hyvähenkisen tiimin tuen sekä osaamistasi ja kokemustasi vastaavan palkkauksen.Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta mahdollisimman pian.

 

HAE TEHTÄVÄÄ