LakeusRekry.fi

Projektipäällikkö

Cleor Oy

 

Cleor Oy tarjoaa asennusratkaisuja rakennusurakan loppuvaiheeseen sekä tuo maahan rakentamisen loppuvaiheen varusteita ja mattotuotteita. Cleorin päätoimipiste sijaitsee Seinäjoella, mutta yritys toimii valtakunnallisesti ja urakkakohteita on ympäri Suomea painottuen pääkaupunkiseudulle. Liikevaihto vuonna 2021 oli noin 1,6 M€. Yritys on vahvassa kasvussa. Lisätietoja yrityksestä, tuotteista ja palveluista löydät osoitteesta www.cleor.fi.

 

Haemme nyt toimeen tarttuvaa ja dynaamista

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Päätehtäviäsi ovat asiakaskohteisiin toimitettavien sisäänkäynnin mattotuotteiden tuotannon ja asennusten johtaminen, rakennusten loppuvarustelu-urakoiden projektinjohto, esimiestyö ja asiakkuuksien hallinta. Vastaat tuotannon ja projektien sujuvasta läpiviennistä aikataulun, budjetin ja laadun osalta. Vastuualueesi on melko itsenäinen, mutta rooliisi sisältyy paljon yhteistyötä, vuorovaikutusta ja yhteydenpitoa asentajien, muiden tiimin jäsenten ja asiakkaiden kanssa.

 

Olet aikaansaava ja tunnollisesti työhösi suhtautuva rakennusalasta kiinnostunut osaaja. Sinulla on jo kokemusta niin esimiesroolista kuin asiakasrajapinnastakin. Järjestelmällisyys ja kyky toimia sovittujen prosessien mukaan nykyaikaisilla työvälineillä edesauttavat työskentelyä Cleorilla. Arvostamme kykyä priorisoida ja pitää langat kädessä, joustavuutta tarttua erilaisiin tehtäviin tilanteen vaatimalla tavalla sekä johtaa arjen tekemistä positiivisella ja jämäkällä tavalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet edustamaan yritystä uskottavasti erilaisissa tilanteissa. Olet kehittämisorientoitunut ja haluat myös itse kehittyä työssäsi.

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
  • kokemusta esimiestyöstä ja asiakkuuksien hoitamisesta
  • nykyaikaisten IT-työvälineiden ja -ohjelmistojen hyvää hallintaa
  • hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

Tarjoamme eteenpäin pyrkivälle osaajalle vastuullisen, monipuolisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan tehtävän menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä.

 

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ti 10.5.2022.

 

HAE TEHTÄVÄÄ