LakeusRekry.fi

Työnjohtaja

Ruukki Construction Oy

 

Ruukki on markkinajohtaja sekä omakotitalojen katoissa, että teollisuuden rakennusten julkisivuratkaisuissa. Meillä pääset muiden ammattilaisten mukana kehittämään rakentamista Suomessa ja koko Itämeren alueella. Ruukilla saat näyttää taitosi menestyvässä yrityksessä, joka kehittää henkilöstöään pitkäjänteisesti. Sinulla on mahdollisuus edulliseen työpaikkalounaaseen, tuettuihin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut. Lue lisää www.ruukki.com.

 

Haemme Ruukki Construction Oy:n Vimpelin tuotantoon vakituiseen työsuhteeseen

TYÖNJOHTAJAA

 

Tehtäviisi kuuluu valmistuksen tuotannon suunnittelu, henkilöstöresursointi ja toteutuksen työnjohto. Työturvallisuusjohtaminen kuuluu oleellisesti tehtäviin. Toimit myös alihankintavalmistuksen yhteyshenkilönä. Työskentelet yhteistyössä myynnin, oston, tuotannon, alihankinnan ja logistiikan kanssa. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen (insinööri)koulutus ja kokemusta esimiestehtävistä. Arvostamme vesikattotuotteiden ja orsien valmistuksen tuntemusta. Työssäsi tarvitset hyvää toiminnanohjausjärjestelmän osaamista sekä Microsoft Officen ohjelmistojen hallintaa.  Myös AutoCADin osaaminen katsotaan eduksi. Yhteistyössä asiakaspalvelutiimiemme kanssa tarvitset hyvää englannin kirjallista ja kohtalaista suullista taitoa. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, analyyttistä otetta ja kyvykkyyttä ratkaista ongelmia.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän osaavien ihmisten parissa kotimaan johtavan valmistajan palveluksessa.

 

Lisätietoja: Lakeusrekryn rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550.
Haku: Jätä palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si 29.4.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ