LakeusRekry.fi

Taloushallinnon ammattilainen

KMV-Tilitaito Oy

 

KMV-Tilitaito Oy on Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva tilitoimisto, joka tarjoaa laajasti taloushallintopalveluita eri kokoisille yrityksille. Sähköisen taloushallinnon avulla palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsevat Kauhavalla, Kortesjärvellä, Seinäjoella ja Ylihärmässä. Tarjoamme yrityksille myös tilintarkastuspalveluita sekä yrityskonsultoinnin asiantuntijapalveluita erilaisiin yritysjärjestelyihin. Yksityishenkilöille laadimme mm. perukirjoja ja kauppakirjoja. Yritys kuuluu samaan konserniin KMV-Audit Oy:n kanssa. Lue lisää www.kmv-tilitaito.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme Seinäjoelle tilinpäätöstaitoista

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

 

Päätehtävänäsi on vastata yritysasiakkaiden kirjanpitotehtävistä, tilinpäätöksistä ja asiakaspalvelusta. Monipuolinen asiakaskunta koostuu eri yhtiömuotoisista ja erikokoisista yrityksistä eri toimialoilta. Hoidat sinulle nimettyjä asiakkuuksia itsenäisesti ja teet tiivistä yhteistyötä kokeneen ja osaavan tiimimme sekä asiakkaiden kanssa.

 

Olet oppimiskykyinen ja -haluinen taloushallinnon osaaja. Sinulla on ahkera ja pitkäjänteinen työskentelyote, hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja nautit vuorovaikutuksesta muiden kanssa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-        soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta (esim. laskentatoimen tradenomi)

-        kokemusta yrityskirjanpidosta, mieluiten tilitoimistoympäristöstä

-        sähköisten taloushallinto-ohjelmistojen tuntemusta

-        alan keskeisen lainsäädännön tuntemusta

-        asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Tukenasi on ammattitaitoinen ja innostunut tiimi sekä nykyaikaiset työkalut. Tehtäväkuvaa on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostustesi pohjalta tukemaan omaa urapolkuasi.Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään su 6.2.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

 

HAE TEHTÄVÄÄ